Algemene voorwaarden

DE VERKOPER

Mane Juvelarto
Boudewijnstraat 83 bus 7
2340 Beerse
België
Telefoonnummer: +32 473 67 27 07
Ondernemingsnummer: 0644.942.805
BTW: BE0644.942.805

TOEPASSING

Door het plaatsen van een online bestelling gaat de klant akkoord met de algemene voorwaarden.

AANBIEDINGEN EN OVEREENKOMSTEN

Er is sprake van een definitieve verkoopsovereenkomst tussen de klant en Mane Juvelarto van zodra Mane Juvelarto de bestelling van de klant ontvangen heeft. De klant ontvangt hiervan vervolgens een bevestiging per e-mail.
Indien de klant n.a.v. de bestelling geen bevestiging per e-mail ontvangt, werd de bestelling mogelijk niet verwerkt en/of is er mogelijk een fout opgetreden (bv.: foutief e-mailadres, spamfilter,…). Gelieve bij problemen contact op te nemen via het contactformulier.

VERZAKINGSRECHT

De consument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering. Ingeval de consument zich op deze mogelijkheid beroept, moet hij de goederen in originele staat en verpakking op eigen risico en kosten terugsturen naar Mane Juvelarto, Boudewijnstraat 83 bus 7, 2340 Beerse, België. 
Mane Juvelarto zal de klant, als het product onbeschadigd en ongedragen is, het bedrag van de geretourneerde aankoop terugbetalen uiterlijk binnen een termijn van 14 dagen.
Goederen die specifiek voor de koper ontworpen zijn worden niet teruggenomen en de koper kan zich dus niet beroepen op het verzakingsbeding.

PRIJZEN

De prijzen vermeld op de website zijn in euro’s, exclusief verzendingskosten. Ze zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website worden aangeboden en op de dag dat de bestelling geplaatst wordt. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders aangegeven.
Mane Juvelarto kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bvb als gevolg van kennelijke invoer-, zet-, of drukfouten.

BESTELLING

Na het plaatsen van een bestelling, ontvang je een bevestigingsmail met daarin de bevestiging van je bestelling en de totale kostprijs. Heb je geen mailtje ontvangen binnen het half uur na het plaatsen van een bestelling dan is er vermoedelijk een fout geslopen in het systeem, of het is in je spambox terecht gekomen. Neem dan zo snel mogelijk contact met mij op.
Mocht er een foutje geslopen zijn in het voorraadsysteem, en het gekozen artikel is niet meer beschikbaar, krijgt de koper daar binnen de 2 werkdagen bericht van.

BETALING

De betaling gebeurt altijd voor de verzending.

Betalen kan met de Bancontact/payconiq app of via je vertrouwde online banking platform van KBC, ING of Belfius. 
Haal je het pakket zelf af bij Mane Juvelarto te Beerse dan is betalen ter plaatse mogelijk, via de BancontactApp of cash betaling.
Bij betaling bij afhaling wordt de bestelling 5 dagen voor jou gereserveerd. Je ontvangt een e-mail of sms als de bestelling klaar is voor afhaling. Binnen de 2 dagen na dit bericht dien je contact met ons op te nemen om een datum te bepalen voor afhaling. Na deze periode worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Je wordt hiervan per mail op de hoogte gebracht.

LEVERING

Producten worden enkel geleverd in de landen waarvoor de website de levering toestaat. De levering van producten zal in de mate van het mogelijke gebeuren binnen het tijdstip dat in de individuele orderbevestiging is doorgegeven. Mane Juvelarto kan echter niet aansprakelijk gesteld worden indien deze termijn zou worden overschreden.
Foutief doorgegeven leveringsadressen zijn de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen aanleiding geven tot extra kosten.

GARANTIE EN REPARATIE

De juwelen van Mane Juvelarto zijn van goede kwaliteit maar als er toch iets mis gaat en u kunt aantonen dat het buiten uw schuld om gebeurd is, dan heeft u een garantie van één maand na ontvangst. Reparaties zijn in dit geval kosteloos (als u alle onderdelen goed bijgehouden heeft). Ontbrekende onderdelen worden in rekening gebracht. Bij het zelf proberen te herstellen vervalt alle garantie. De verzendingskosten zijn voor rekening van de koper. Reparaties na deze periode worden in rekening gebracht. Voordat u juwelen ter reparatie terugstuurt neemt u eerst contact met ons op.
Er is geen garantie op het verkleuren van metalen onderdelen. Deze verkleuring is natuurlijk en hangt af van de zuurtegraad van uw huid.

PRODUCT RETOURNEREN

Bent u niet tevreden over uw aankoop dan betaalt Mane Juvelarto u het verschuldigde bedrag (exclusief verzendkosten) terug, en dit enkel onder volgende voorwaarden:
1. Het product het is niet gedragen.
2. Het product is niet beschadigd.
3. Het product bevindt zich in originele verpakking.
De verzendingskosten zijn voor rekening van de koper.
Voor u producten retourneert neemt u contact met mij op het contactformulier of via e-mail op info@manejuvelarto.be. 

BESCHADIGING

Alle producten worden gecontroleerd voor deze verpakt en verzonden worden maar er kan altijd iets fout lopen tijdens de verzending. Aanvaard nooit verpakkingen die duidelijk beschadigd zijn door transport. Controleer ten allen tijden de bestelde producten en gooi de verpakking nooit weg voor je hebt vastgesteld dat het product in goede staat is.
Stel je toch schade vast aan het product, neem dan zo snel mogelijk contact met mij op via e-mail op info@manejuvelarto.be. Stuur in bijlage altijd een foto mee van het beschadigde product.

PRIVACY

Mane Juvelarto respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Uw persoonsgegevens worden enkel gebruikt voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van bestellingen, leveringen en facturen of om u op de hoogte te houden van onze acties. U kan zich hiervoor ten allen tijde uitschrijven.

DIVERSEN

Door te bestellen verklaart u ouder te zijn dan 18 jaar.

Winkelwagen
Scroll naar boven