Cindy, het gezicht achter MJ.

Als kind was ik al graag creatief bezig, van knutselen en tekenen tot het maken van poppenkleedjes. In 2013 begon die drang naar creativiteit opnieuw te kriebelen bij het lezen van een advertentie over een workshop juwelen maken. Een maand later volgende ik mijn eerste workshop en al snel volgde er nog workshops, van het zelf bewerken van edele metalen tot het haken met kralen. Ik specialiseerde mij in het maken van gehaakte kralen armbanden en Russian Leaf oorbellen maar wegens teveel nekproblemen heb ik dit moeten stopzetten.

POLYMEERKLEI
Na 3 jaar inactief te zijn miste ik het erg om creatief bezig te zijn. Gelukkig ontdekte ik polymeerklei. Ik stond versteld van al het moois dat ermee gemaakt werd en na wat opzoekwerk ging ik ermee aan de slag. Ik was enorm gefascineerd door dit materiaal en het geeft mij enorm veel creatieve vrijheid. Ik mix zelf mijn kleuren en kies de vormen waar ik mee wil werken. Het maakt mijn ontwerpen uniek, iets waar ik veel belang aan hecht!

ZERO WASTE
Polymeerklei heeft ook het grote voordeel dat je het onbeperkt kan herwerken, ook als er projecten mislukken gaat er niets verloren. Het past dus ook perfect binnen mijn eigen zero-waste lifestyle.

DUURZAAM
Hoewel polymeerklei een plastic boetseerklei is, het is een heel duurzaam materiaal waardoor je lang plezier zal hebben van je juweel.

Winkelwagen
Scroll naar boven