Ik ben Cindy, trotse ontwerper van al het moois dat je op mijn webshop kan vinden. 

Als kind ben ik altijd graag creatief bezig geweest maar dit is in de loop der jaren wat stilgevallen. In 2013 begon het opnieuw te kriebelen bij het lezen van een advertentie over een workshop juwelen maken. Een maand later volgende ik mijn eerste workshop en een nieuwe creatieve wereld ging voor mij open. Al snel volgde er nog workshops, van het zelf bewerken van edele metalen tot het haken met kralen. Ik was geïnteresseerd in alle technieken maar ik specialiseerde mij in het maken van gehaakte kralen armbanden en Russian Leaf oorbellen. De juwelen worden gemaakt met de kleinste kraaltjes (Miyuki) en zijn niet te vinden in het reguliere juwelen aanbod. Ik ga nooit voor standaard maar wel voor speciaal!

Begin 2019 ontdekte ik op Pinterest polymeerklei. Ik stond versteld van al het moois dat ermee gemaakt werd en wilde dit ook proberen. Na wat opzoekwerk ging ik aan de slag en was ik enorm gefascineerd door dit materiaal. Van een blokje klei naar een mooi paar oorbellen, het is gewoon de max! Dit materiaal geeft mij enorm veel creatieve vrijheid. Ik mix zelf mijn kleuren en kies de vormen waar ik mee wil werken. Het maakt mijn ontwerpen uniek, iets waar ik veel belang aan hecht!
Polymeerklei heeft ook het grote voordeel dat je het onbeperkt kan herwerken, ook als er projecten mislukken gaat er niets verloren. Het past dus ook perfect binnen mijn eigen zero-waste lifestyle.

Enkele avonden per week duik ik in mijn studio@home voor een aantal uren creativiteit onder toezicht van mijn 2 huistijgers. Juwelen maken doe ik naast mijn job als administratief bediende. Omdat ik veel uren van de dag zittend doorbreng sport ik ook regelmatig. Dit kan naargelang de beschikbare tijd een fiets- of looptochtje zijn. Sporten helpt ook om mijn hoofd leeg te maken na een drukke werkdag, het komt mijn creativiteit ten goede. 

Scroll naar top