Reviews

Heb je een juweel gekocht op de webshop, tijdens een markt of bij één van de verkooppunten kan je hier laten weten wat je ervan vindt. Productbeoordelingen zijn erg waardevol, zowel voor de ontwerper als voor toekomstige klanten.
Je kan ook een productbeoordeling of winkelervaring achterlaten op ons Google profiel.


Mooi afgewerkte juwelen

Rated 5 out of 5
09/05/2022

Mane Juvelarto…
wat kan je daarover zeggen?
Als grote fan heb ik al verschillende oorbellen gekocht. Stuk voor stuk op en top originaliteit met een High Quality afwerking. Onlangs kocht ik ook een halsketting en ook hier weer een schot in de roos!
Waarom ik super fan ben?
Waar anders kan je zo’n mooi afgewerkte, handgemaakte, originele juwelen kopen? Nergens gewoon. Ga je casual of naar een feestje, het kan gewoon beide en ik krijg constant complimentjes over mijn accessoires.
De nieuwe collectie met Linked oorbellen is ook weer helemaal raak.
Gelukkig, heb ik een heel, heel grote kast op mijn kamer.

Heidi

Geweldige oorbellen!

Rated 5 out of 5
25/10/2021

Cindy haar oorbellen worden verkocht bij Stiel in Retie, het mooiste winkeltje van de Kempen waar je verschillende producten van creatieve ondernemers onder één dak kan terugvinden. De oorbellen van Mane Juvelarto vielen mij meteen op én ik ben er helemaal verliefd op. Ze zijn heel licht en fijn om te dragen.
Ondertussen heb ik al 5 paar in huis!

Hanne

Prachtige juwelen

Rated 5 out of 5
30/08/2021

Ik ontdekte Cindy haar juwelen op Marktistiek in Antwerpen en kocht een paar oorbellen. Ze hebben een prachtig design en zijn van zeer goede kwaliteit.

Hylke

Prachtige armband

Rated 5 out of 5
28/07/2021

Wat een prachtige zelf gehaakte armband heb ik vandaag mogen ontvangen! Deze werd speciaal op maat gemaakt. Waarvoor dank Cindy. Echt super blij mee. Ik kan mane juvelarto juwelen aan iedereen aanbevelen.

Nancy

Unieke mooie oorbellen

Rated 5 out of 5
27/06/2021

Ik heb een paar marmerlook oorbellen gekocht en zijn supermooi afgewerkt, mooi glanzend! Ben ze zelf gaan ophalen en werd heel vriendelijk ontvangen en kreeg nog extra tips mee!

Annelies Gilops

Fijne ervaring

Rated 5 out of 5
13/05/2021

Topservice en kwaliteit. Cindy neemt de tijd om je met de glimlach advies te geven. Je voelt de passie voor haar vak.
Ik keer tevreden terug 👍🏼

Cindy Van de Sande

Oorbellen

Rated 5 out of 5
24/04/2021

Al verschillende oorbellen gekocht en steeds zeer tevreden!
Zowel de service als de afwerking is steeds top.
Ze wegen praktisch niets en zijn zeer aangenaam om te dragen.
En in tegenstelling tot vele andere oorbellen jeuken deze niet
en kan ik ze gerust een hele dag aanhouden.

Valerie

Grit mini oorstekers

Rated 5 out of 5
12/04/2021

Van de knoopjes was ik meteen verkocht, een jeugdig modern ontwerp en met vakmanschap gemaakt en afgewerkt.

ilse vermeiren

Prachtige oorbellen

Rated 5 out of 5
11/04/2021

Ik heb de marmer-look-oorbellen gekocht bij mane juvelarto. Ze zijn zalig om te dragen! Wegen bijna niets en zijn toch heel stijlvol. Alles ging vlot, zowel het bestellen als het afhalen! Heel tevreden!

Elke verheyen

bad ass oorbellen

Rated 5 out of 5
28/03/2021

Ik hou van kleurrijke kledij. Maar ook ik heb enkele zwarte items in mijn kast hangen. En vooral bij zwart vind ik het zo moeilijk om de juiste accessoires te vinden. Want het oogt al snel te klassiek, of te truttig of gewoon te braaf. Terwijl ik bij zwart net die ‘bad ass, I’m gonna rule the world’ -look wil hebben. En dus blijven die zwarte stuks in de kast hangen.
Tot ik onlangs op de facebook van Mane Juvelarto keek en de grit reversed trapeziums (zwart-wit versie) zag! Ik heb ze onmiddellijk besteld! Wat een toffe, jonge, edgy look! Ik ben er dol op!
Die zwarte kledingstukken? Die blijven geen seconde meer in de kast hangen.

Heidi Boonen
Scroll naar top