Wat zijn statement oorbellen?

Statement oorbellen zijn niet meer weg te denken uit het mode landschap. Ze zijn een must-have voor iedere dame die graag trendy voor de dag komt. Daarnaast is het een manier om zo jezelf en je karakter te uiten. Just show the world who you are!

De oorbellen zijn meestal groot en opvallend en/of heel kleurrijk en ze geven een sobere outfit heel wat extra pit. Neem nu bijvoorbeeld een zwart mantelpakje. Dit komt vaak nogal saai over maar voeg hier een paar statement oorbellen aan toe in een opvallende kleur zoals onze Grit oorbellen in Sunflower en de hele outfit krijgt een andere look en feel.

grit grote statement oorbellen oranje
Grit oorbellen in Sunflower

Welke statement oorbellen en kleuren zijn in de mode?

Mode bepaal je zelf! Investeer beter in een paar oorbellen die passen bij persoonlijkheid dan een paar oorbellen te kopen die je maar een paar keer draagt. Koop zeker geen oorbellen in kleuren waarvan je weet dat ze te opvallend voor je zijn maar ga voor basiskleuren zoals zwart of wit.
Onze Grit oorbellen in wit/zwart zijn een goed basisstuk waar je jaren plezier van hebt. Ze zijn niet alleen stoer maar op en top vrouwelijk!

zwarte grote statement oorbellen
Grit in zwart/wit

Beste verkochte statements:

Winkelwagen
Scroll naar boven